Review Hotel Rinne Păltiniș

Așa cum vă povesteam în articolul precedent, acum câteva weekenduri ne-am îndreptat spre Păltiniș, unde am petrecut 2 nopți la Hotel Rinne Păltiniș. Azi m-am gândit să vă povestesc pe scurt despre facilitățile pe care le oferă și impresia pe care mi-a lăsat-o mie.

Primirea

La recepție lucrurile au decurs foarte lin și am aflat în scurt timp informațiile de care aveam nevoie, cum ar fi drumul către camera noastră(pentru că hotelul nu e tocmai mic) și parola de la WI-FI (foarte important).

11 - 19 Paltinis-052 copy.jpg

Hotelul

Hotelul este imens pentru standardele mele. Ajută însă mult indicatoarele care te îndrumă pe calea cea bună. Un mare avantaj mi se pare camera de joacă pentru copii care în tot timpul în care am stat noi pe-acolo era plină. Rare erau momentele în care să nu fie o gașcă de copii care să se distreze pe cinste. 

Camera

In camera totul arată impecabil. Pe lângă prosoapele care sunt cumva un standard, hotelul pune la dispoziția oaspeților și halate de baie și papuci de casă de unică folosință. Perfect pentru spa.

Spa-ul

Spa-ul m-a surprins prin faptul că nu era super aglomerat. Mă așteptam că tot hotelul să fie acolo, mai ales că vremea de afară lăsa mult de dorit. Dar nu. Când am coborât noi, sâmbătă după-masă era chiar liniștită atmosfera și am putut să ne facem damblaua și să încercăm toate saunele și piscinele. 

Mâncarea

Mic-dejunul inclus în prețul cazării a fost în regim de bufet suedez și mi se pare greu să nu satisfacă toate gusturile. Găseai absolut de toate acolo iar eu am fost super incantata. 

Nici cina nu s-a lăsat mai prejos. Eu într-o seară am încercat rața cu varză roșie care m-a impresionat foarte tare. E drept că nici prețul nu era de neglijat, dar a fost delicios. 

Prețurile

Hotelul are 4 stele iar prețurile sunt pe măsură. Iar pe lângă cazare în care după cum vă ziceam e inclus micul dejun, celelalte mese se plătesc separat. Și e ușor să observi că prețurile sunt peste medie imediat ce deschizi meniul. Așa că dacă mergeți în zonă fiți pregătiți să plătiți în jur de 20 de lei pentru o ciorbă și cam 40 pe un felul doi(mai mult sau mai puțin în funcție de ce alegeți). Bineînțeles că puteți urca și la peste o sută de lei dacă vă doriți. Opțiuni sunt. 

Concluzii

Hotelul oferă tot confortul necesar și mi se pare că se pretează foarte bine pentru familii care au copii. Dacă vreți să vă răsfățați într-un weekend friguros, este o alegere ideală.