Povestea noastră

Noi suntem Alexandra şi Rareş.

Muntele este o mare parte din viaţa noastră şi împreună cu el, călătoritul. Ne place să explorăm lumea, să o descoperim într-un ritm lent care să ne permită să îi aflăm secretele cele mai ascunse.


De ce să colaborezi cu noi?

Suntem entuziaşti, plini de energie şi mereu gata de aventură. 
Turismul a evoluat în ultimii ani, iar documentarea călătoriilor se face tot mai mult online. Blogurile devin o sursă importantă de informare pentru că oamenii vor să înveţe din experienţele personale ale celorlalţi.


CUM PUTEM COLABORA?

 

O fotografie reuşeşte să spună o poveste întreagă fără a folosi nici un cuvânt.

 

Ai nevoie de imagini de calitate pentru site-ul tău? Sau o fotografie de pe blogul nostru se potriveşte perfect cu un mesaj pe care vrei să îl transmiţi? Scrie-ne!

Tocmai ţi-ai deschis o pensiune sau un hotel despre care vrei să afle toată lumea? Sau ai o agenţie de turism care oferă călătorii nemaivăzute? Suntem bucuroşi să le încercăm şi noi, să facem fotografii şi apoi să scriem despre ele.

review.jpg

Suntem mereu în mişcare, indiferent de anotimp. Şi cum echipamentul e esenţial, în timp am învăţat să îl evaluăm. Dacă ai un produs pe care vrei să îl încercăm trimite-ni-l iar noi vom scrie cu lux de amănunte despre el.

Ai o locaţie pe care îţi doreşti să o promovezi? Trimite-ne să o vedem! După, o să scriem detaliat despre experienţă noastră.


Cititorii noştri sunt importanţi pentru noi şi ne dorim să le aducem în faţă doar branduri în care credem cu adevărat. Prin urmare ne rezervăm dreptul de a refuza colaborări care nu sunt în acord cu valorile noastre.


Scrie-ne!

Scrie-ne folosind formularul de contact.