Review - Salomon 4d Quest Origins 2 GORE-TEX

Review - Salomon 4d Quest Origins 2 GORE-TEX

Am ştiut că vreau să fac un review bocancilor de la Salomon în momentul în care am decis să îmi cumpăr o a doua pereche de la ei. După atâţia ani de mers pe munte, dacă mă întreabă cineva: "ce bocanci să îmi cumpăr?" sau: "ce cort îmi recomanzi?" răspunsul meu inevitabil e: nu mă pricep. Adevărul e că şi la echipamentul de munte răspunsul e acelaşi ca la multe altele: depinde! Depinde de ce vrei să faci, depinde de preferinţele tale, depinde de multe lucruri.

Brâna Aeriană - Bucegi

Brâna Aeriană - Bucegi

Ne trezim constant visând la Bucegi. Am visat la Bucegi când eram în maşină în drum spre Deltă, am visat la ei şi după, gândindu-ne ce trasee mai vrem să facem pe acolo. Ne amintim mereu cu drag de tura de acum 2 ani când am parcurs pentru prima oară o vale de abrupt împreună. Şi acum dacă mă gândesc la ea, îmi vin în minte foarte multe detalii de atunci. Ca şi cum ar fi fost ieri.

Din culisele unei vieţi active

Din culisele unei vieţi active

De când mă ştiu am avut un stil de viaţă activ iar azi vreau să vă povestesc puţin despre ce înseamnă asta pentru mine şi sper eu să va împărtăşesc câteva reguli pe care le aplic şi care mă ajută. Aşa că în cazul în care va gândiţi să schimbaţi ceva în stilul vostru de viaţă, sau pur şi simplu sunteţi curioşi de al meu, nu schimbaţi canalul. Urmează să dau din casă.

Alta Via 1 Dolomiti: #2 - Răsărit şi apus

Alta Via 1 Dolomiti: #2 - Răsărit şi apus

A doua zi ne trezim la 5 ca să vedem răsăritul. Rareş vrea să facă multe multe poze, pentru că atunci e lumina cea mai bună. Eu nu pentru poze mă trezesc însă. Mă trezesc pentru că atunci e combinaţia ideală între linişte şi frumos, e senzaţia aia a unui nou început iar când eşti în vârf de munte ştii că urmează o zi memorabilă. Şi mă trezesc pentru că fiecare zi în care am timp să savurez un apus sau un răsărit e o zi câştigată indiferent de ce se întâmplă în rest.

Alta Via 1 Dolomiţi: #1 - Începutul

Alta Via 1 Dolomiţi: #1 - Începutul

Era o zi oarecare, zi de lucru de primăvară, când ochii mi-au picat fără să vreau pe o ofertă la bilete de avion spre Milano. Nu ştiu de unde, dar aveam într-un colţ al minţii ideea că Milano e aproape de Dolomiţi. Brusc mi s-au ridicat antenele, am aflat repede că în mai puţin de 5 ore poţi ajunge în mijlocul munţilor care îţi taie respiraţia de frumoşi ce sunt şi m-am văzut în mijlocul lor. Atunci! Ei, nu chiar atunci, dar la scurt timp după. Jumătate de oră mai târziu ştiam că de ziua mea voi fi acolo. Şi dintr-o dată ziua a ieşit din anonimat.