3 bloguri de călătorie pe care să le urmăreşti toamna asta

3 bloguri de călătorie pe care să le urmăreşti toamna asta

Anul trecut vă povesteam într-un articol ce bloguri de călătorie urmăresc. De atunci şi până acum, unele din ele au ieşit de pe lista mea de lectură, în timp ce altele au intrat. Şi cum se apropie sezonul rece, propice pentru a sta la căldură cu o cană de ceai cald aproape şi visat la destinaţii îndepărtate, ce moment mai bun să vă recomand câteva surse noi de lectură, decât acum?

Instagramele verii - ediţia 1.0

Instagramele verii - ediţia 1.0

Am intrat în septembrie, luna magică în care totul devine arămiu. Îmi sclipesc ochii numai când mă gândesc pentru că abia aştept turele alea în care păşeşti pe un covor de frunze. 

Până atunci însă, vara asta a fost prima oară când am fost activă constant pe Instagram. Toate fotografiile sunt făcute de Rareş, să nu vă imaginaţi că am eu ceva merite. Şi tot postând eu aşa, au fost unele care v-au plăcut mai mult că altele. Hai să vedem care:

#2 - Vârful Moldoveanu într-o zi de vară

#2 -  Vârful Moldoveanu într-o zi de vară

Sâmbătă dimineață mă trezesc odihnită. Mă resimt după ziua de ieri, dar sunt odihnită. Rares însă nu, pentru că pe la 12 noaptea, în timp ce eu dormeam buștean, un urs ataca stâna aflată puțin mai jos pe vale. Strigătele ciobanilor l-au trezit și l-au ținut în alertă. Îmi povestește acum câtă disperare aveau în glas și cum răsuna întreaga vale când strigau: "Ursuuu băăăăă!". În final s-au potolit, însă nu s-a putut abține să se întrebe în ce direcție a plecat ursul. Înapoi în vale, sau în sus? Eu nu pot decât să fiu ușurată că n-am auzit nimic. Pentru că altfel sigur nu mai dormeam toată noaptea. 

Review - Salomon 4d Quest Origins 2 GORE-TEX

Review - Salomon 4d Quest Origins 2 GORE-TEX

Am ştiut că vreau să fac un review bocancilor de la Salomon în momentul în care am decis să îmi cumpăr o a doua pereche de la ei. După atâţia ani de mers pe munte, dacă mă întreabă cineva: "ce bocanci să îmi cumpăr?" sau: "ce cort îmi recomanzi?" răspunsul meu inevitabil e: nu mă pricep. Adevărul e că şi la echipamentul de munte răspunsul e acelaşi ca la multe altele: depinde! Depinde de ce vrei să faci, depinde de preferinţele tale, depinde de multe lucruri.

Brâna Aeriană - Bucegi

Brâna Aeriană - Bucegi

Ne trezim constant visând la Bucegi. Am visat la Bucegi când eram în maşină în drum spre Deltă, am visat la ei şi după, gândindu-ne ce trasee mai vrem să facem pe acolo. Ne amintim mereu cu drag de tura de acum 2 ani când am parcurs pentru prima oară o vale de abrupt împreună. Şi acum dacă mă gândesc la ea, îmi vin în minte foarte multe detalii de atunci. Ca şi cum ar fi fost ieri.

Din culisele unei vieţi active

Din culisele unei vieţi active

De când mă ştiu am avut un stil de viaţă activ iar azi vreau să vă povestesc puţin despre ce înseamnă asta pentru mine şi sper eu să va împărtăşesc câteva reguli pe care le aplic şi care mă ajută. Aşa că în cazul în care va gândiţi să schimbaţi ceva în stilul vostru de viaţă, sau pur şi simplu sunteţi curioşi de al meu, nu schimbaţi canalul. Urmează să dau din casă.