Toamnă pe Ardașcheia

Toamnă pe Ardașcheia

În fiecare an mă regăsesc spunând: “Doamne, ce toamnă frumoasă!“. Iubesc perioada asta a anului când frunzele se îngălbenesc și încep să cadă, când afară este răcoare dar nu frig încă. Este și una dintre perioadele în care nu mă mai atrag crestele ci prefer dealurile, cu pădure multă și case răsfirate ici-colo. Mi-l imaginez parcă pe Creator cu o pensulă în mână și spunându-ci: “hm … aici adăugăm puțină culoare, aici punem iarbă pentru animale … ar merge și câteva case… da, perfect.”. Și e perfect.

#1 - Norvegia: Începutul

#1 - Norvegia: Începutul

Afară ploaia s-a oprit în sfârșit iar înăuntru băieții dorm în camera alăturată. Cred că aerul curat le-a făcut poftă de somn amândurora. Eu mă aflu în mica sufragerie a apartamentului din Campingul Andalsness. Pe fereastra de lângă zăresc râul Rauma iar de cealaltă parte a lui se află șoseaua destul de circulată. După, se înalta semeț un munte, nu foarte înalt, dar abrupt, ca toți munții de aici. 

Interviu Anda si Ionut - travelship.ro

Interviu Anda si Ionut - travelship.ro

Bună Alexandra! Mulțumim pentru șansa de a împărtăși cât mai mult din experiențele noastre din călătorii cu cititorii blogului tău 😊. Avem un mare obiectiv în minte până la finalul vieții: acela de a vizita toate țările lumii și de a ajunge să cunoaștem cele mai îndepărtate culturi. Deocamdată, fiindcă amândoi avem joburi cu program normal, cel mai important criteriu atunci când alegem călătoriile îl reprezintă timpul. Alegem destinații cât mai complexe, civilizații și oameni aparte. Așa am reușim să cunoaștem familiile din jungla Amazoniană, templele de la Angkor Wat, Machu Picchu, viața simplă a oamenilor din China rurală sau a hindușilor din Bali.