Alta Via 1 Dolomiti: #2 - Răsărit şi apus

Alta Via 1 Dolomiti: #2 - Răsărit şi apus

A doua zi ne trezim la 5 ca să vedem răsăritul. Rareş vrea să facă multe multe poze, pentru că atunci e lumina cea mai bună. Eu nu pentru poze mă trezesc însă. Mă trezesc pentru că atunci e combinaţia ideală între linişte şi frumos, e senzaţia aia a unui nou început iar când eşti în vârf de munte ştii că urmează o zi memorabilă. Şi mă trezesc pentru că fiecare zi în care am timp să savurez un apus sau un răsărit e o zi câştigată indiferent de ce se întâmplă în rest.

Alta Via 1 Dolomiţi: #1 - Începutul

Alta Via 1 Dolomiţi: #1 - Începutul

Era o zi oarecare, zi de lucru de primăvară, când ochii mi-au picat fără să vreau pe o ofertă la bilete de avion spre Milano. Nu ştiu de unde, dar aveam într-un colţ al minţii ideea că Milano e aproape de Dolomiţi. Brusc mi s-au ridicat antenele, am aflat repede că în mai puţin de 5 ore poţi ajunge în mijlocul munţilor care îţi taie respiraţia de frumoşi ce sunt şi m-am văzut în mijlocul lor. Atunci! Ei, nu chiar atunci, dar la scurt timp după. Jumătate de oră mai târziu ştiam că de ziua mea voi fi acolo. Şi dintr-o dată ziua a ieşit din anonimat.

Interviu cu Maria Radu - divainbocanci.ro

Interviu cu Maria Radu - divainbocanci.ro

Mi se întâmplă frecvent să povestesc cu părinţi şi să mi se spună: "călătoreşte acum, cât mai poţi", sau "o să vezi tu când o să ai copii, totul se schimbă". Atunci îmi trec prin minte cele mai negre gânduri, încep să mă ia uşor traspiratiile în timp ce mă întreb dacă o fi chiar aşa şi încep să caut cu disperare contra exemple, persoane care să îmi dea speranţă.

Experienţe în Delta Dunării

Experienţe în Delta Dunării

M-am gândit mult dacă şi cum să vă povestesc despre călătoria noastră în Deltă. Asta pentru că la final, când am tras linie, lucrurile negative au fost mai multe decât cele pozitive. Şi pe de o parte vreau să fiu sinceră cu voi, însă pe de altă parte aş vrea ca blogul ăsta să vă aducă zâmbetul pe buze şi să vă inspire să călătoriţi mai mult.

Primul concurs pentru cititorii noştri

Primul concurs pentru cititorii noştri

Ne-am gândit să facem primul concurs pentru voi pentru că avem nişte premii tare frumoase de dat. Este vorba de mărturiile de la nunta noastră, care care nouă tare ne-au plăcut şi ni s-a părut că şi invitaţilor. Despre nuntă abia aştept să vă povestesc mai mult, în special despre elementele personale legate de munte şi călătorit, evident (altfel nu se putea). Aştept însă să primesc fotografiile, pentru a vă putea exemplifica tot. Revenind la concurs, să vă dau mai multe detalii.

Hotel Castel Daniel - review

Hotel Castel Daniel - review

Într-o zi oarecare răsfoiam un blog, curioasă să decopăr aventurile altora şi întâmplător am dat peste un articol despre Hotel Castel Daniel. Am ştiut pe loc că trebuie să ajung şi eu acolo. Cum de regulă nu prea plătim noi cazări, pentru că statul la cort e gratis şi vine şi cu cele mai frumoase peisaje la pachet, îmi era teamă că o să rămână o idee într-un colţ de minte şi atât. Dar nu a fost deloc aşa, pentru că s-a ivit ocazia perfectă. Weekendul trecut ne-am căsătorit şi vroiam să ne relaxăm măcar o zi înainte de a reveni în Cluj.