Motive să călătorești

Motive să călătorești

Când eram mică eram printre copiii ăia care nu merg mai niciodată în tabere sau excursii. În special în liceu îmi doream atât de mult să iau și eu parte la excursiile de weekend de prin țară, când plecau elevii din mai multe clase cu autocare imense și vizitau obiective turistice de care eu auzisem doar. Am suferit mult din cauza asta și cred că asta și explică dorința mea de a pleca non-stop de-acasă acum. Dorința pe care poate ați observat că mi-o satisfac din plin. 

Iarna pe ulițele Apusenilor

Iarna pe ulițele Apusenilor

Ce poate fi mai fain decât o plimbare pe munte? O plimbare pe munte alături de prieteni buni. Am plecat de dimineață de acasă cu ideea că ne hotărâm unde mergem după ce ne întâlnim cu Adriana și Florin. Ne aflam într-un Cluj decolorat și fad, așa cum e de cele mai multe ori în perioada asta și eram dispusă să mă multmesc cu o plimbare prin pădurea maronie de la marginea lui.

Piatra Secuiului înzăpezită

Piatra Secuiului înzăpezită

Mai sunt câteva luni până când îl vom cunoaște pe fiul nostru. Timpul trece repede mereu, dar acum parcă ritmul lui s-a accelerat și mai tare. Între timp însă profit de faptul că mă pot mișca încă și căutăm să facem câte o drumeție ușoară în weekenduri. Durata maximă efort a scăzut vertiginos și e acum la vreo 3 ore. Asta dacă vreau să mă simt confortabil.

Interviu Claudia Gican - meetsun.ro

Interviu Claudia Gican - meetsun.ro

Citesc cât de mult pot. Bloguri, ziare, cărți, îmi trec prin mână și prin minte zeci poate într-o săptămână. De unele uit înainte să ajung la final, iar altele nu reușesc să mă țină atentă nici măcar atât. Sunt însă unele texte, acele texte, care îmi intră sub piele. Sunt textele în spatele cărora sunt oameni cu substanță și care încearcă să transmită un mesaj, nu doar să bifeze articolul zilei. Sunt textele care mă fac să mă opresc și pentru o clipă doar, să îmi pun întrebări, de orice fel sau pur și simplu să le absorb. 

Despre Garmin Fenix5s din perspectiva mea

Despre Garmin Fenix5s din perspectiva mea

Primul meu ceas de la Garmin a fost 910XT. Îmi amintesc și acum cât de mult l-am studiat, l-am comparat cu alte modele și cât de greu mi-a fost să mă hotărăsc să îl cumpăr. Mi se părea scump, credeam că e pentru sportivi de performanță și mă întrebăm dacă o să îl folosesc la adevărata lui valoare. Dar îl vroiam și mi-l permiteam, așa că m-am hotărât să îl iau. 

Retrospectiva lui 2017

Retrospectiva lui 2017

La finalul anului trecut priveam cu nostalgie și bucurie la anul anterior și în același timp cu speranța spre cel care urma. Citind articolul pe care l-am scris atunci îmi dau seama că dorințele mele se învârteau în jurul mersului pe munte și statului în natură. Viață însă a avut alte planuri cu noi și deși știam că urmează să ne căsătorim în luna mai, nu bănuiam ce alte evenimente vor mai apărea pe parcurs.