Primul concurs pentru cititorii noştri

Ne-am gândit să facem primul concurs pentru voi pentru că avem nişte premii tare frumoase de dat. Este vorba de fotografii de pe blog, printate sub forma unor tablouri de dimensiunea A4.


Ce trebuie să faceţi?

Ca să vă înscrieţi în concurs, lăsaţi-ne un comentariu la acest articol cu răspunsurile la întrebările din quiz (vezi mai jos).


Timeline

Răspunzând corect la întrebările din quiz sunteţi automat înscrişi în concurs. Timpul limită pentru a răspunde este până în data de 30.05.2017, ora 23:59.

Urmează apoi ca în dată de 31.05.2017 să "extragem" cu ajutorul random.org 3 câştigători (dintre cei care au răspuns corect) şi să îi anunţăm pe blog. 


Mini-quiz

Acestea fiind spuse urmează întrebările. Pentru cititorii noştri mai vechi sunt foarte uşoare, însă dacă sunteţi noi pe aici nu vă descurajaţi. Răspunsurile se găsesc în arhivă. Iar ultima întrebare nu are un răspuns corect, însă întotdeauna ne-am bucurat să aflăm care sunt destinaţiile de vis ale celor din jurul nostru :)

1. În ce grupă montană este făcută fotografia de mai jos?

2. Care este altitudinea cea mare la care am ajuns eu şi Rareş? În ce loc?

3. Care este muntele nostru de suflet, în care ne întoarcem an de an?

4. Care este destinaţia în care visezi să ajungi. De ce? 


Gata! Acestea fiind spuse, vă dorim succes. Ah! Şi nu uitaţi să daţi mai departe articolul şi prietenilor voştri pentru a le oferi şi lor o şansă de câştig.