ce se mai întâmplă pe blog şi în afara lui

Azi vă povestesc despre ce planuri de călătorie avem şi despre ce urmează pe blog.

Probabil că aţi observat că săptămâna asta ne-am schimbat domeniul. Motivul pentru care am făcut asta a fost pentru că am schimbat platforma complet, iar cea nouă nu suportă domenii de România (.ro). În plus, o altă schimbare constă în renunţarea la "prinmunţi". Ăsta a fost mai mult un bonus, pentru că eu aş fi vrut de la început ca blogul să nu fie atât de specializat, ci să aibă ca tema călătoriile de orice fel, însă domeniul era indisponibil.
Ei bine, acum că am făcut schimbarea, mă simt de parcă aş avea o jucărie nouă.

Legat de ce urmează pe blog, dacă nu e primul articol pe care îl citiţi, ştiţi deja că în ianuarie am călătorit timp de o lună în America de Sud. Zilele trecute am încheiat cu seria din Torres del Paine, însă urmează alte trei articole:

  • povestea zilelor petrecute în Argentina: povestea am scris-o la cald şi am fost extrem de sinceră; o să vedeţi că am scris tot ce aveam pe suflet la momentul respectiv, cu bune si rele
  • povestea zilelor cu ritm lent, petrecute pe insula Ancud, de data asta în Chile: asta a fost partea din concediu în care am stat locului şi chiar ne-am odihnit
  • un articol ce sumarizează aspectele practice ale experienţei: ştiţi voi, hoteluri, avioane, preţuri, ce trebuie să ştii înainte să pleci; articole similare am făcut şi când ne-am întors din Nepal şi Dolomiţi şi sper să vă fie cu folos dacă vă gândiţi să mergeţi într-acolo

Şi cu astea o să încheiem capitolul Patagonia. Ah, nu! Mai e ceva: urmează şi o proiecţie foto în Cluj-Napoca. Spre deosebire de cea din Nepal, pe care am făcut-o la mult timp după întoarcere, acum plănuim să povestim totul "la cald". O vom anunţa în curând, staţi pe aproape!

După, o să revenim la ritmul normal al blogului cu relatări ale turelor. Ca şi destinaţii, ne gândim să dăm o fugă la începutul verii până în Slovenia, pentru a vedea Triglavul. E o idee care mi-a venit când am văzut fotografii cu lacul Bled. Pe loc m-am visat pe malul lui. 

Până la sfârşitul anului ne dorim să mai ieşim o dată din ţară, însă nu ştim încă dacă putem merge unde ne dorim noi, sau o să rămânem tot în zona Europei. Aşa că nu vă spun încă despre ce e vorba.

În fiecare an, verile suntem pe munte aproape weekend de weekend şi nu plănuim să ne abatem de la obicei nici de data asta. Avem pe listă din nou Retezatul (da, ştiu, am mai fost de atâtea ori, dar tot nu mă pot sătura!), Făgăraşul şi probabil că vor fi şi trasee mai tehnice. Ne gândim la văi de abrupt din Bucegi, sau creasta Arpăşel-Vartopel.

Cam astea sunt planurile noastre de umblat. În plus, pe blog o să începem să diversificăm tipurile de articole. O să vedeţi recomandări de trasee, sfaturi de călătorie sau concursuri.

În concluzie se anunţă un an plin atât pe blog cât şi în afara lui. Aşa că staţi pe aproape! Ne puteţi urmări, fie abonandu-vă prin email (găsiţi formularul mai jos), fie pe pagina de facebook.